Δικηγόροι ΑΜΕΑ, που επισκέπτονται το Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας, κατά την άφιξή τους, να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Συλλόγου, στο τηλ. 2331024715, για να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους σε ειδικά διαμορφωμένη θέση στάθμευσης, στο υπόγειο parking του Συλλόγου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΟΡΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, κατά την ημέρα της εορτής του προστάτη της Δικαιοσύνης Διονυσίου του Αρεοπαγίτου  και με την ευκαιρία έναρξης του νέου δικαστικού έτους, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση προς τιμήν των αποχωρούντων από την ενεργό υπηρεσία και των νεοδιορισθέντων δικηγόρων του Συλλόγου, στην οποία καλείσθε να παρευρεθείτε.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 3 Οκτωβρίου 2018, ημέρα   Τετάρτη, στη Λέσχη του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας ( Πλατεία Ρακτιβάν 1, 3ος όροφος).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:

07.30-10.30 π.μ. Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό Βέροιας και μνημόσυνο των αποβιωσάντων δικηγόρων, συμβολαιογράφων, δικαστικών υπαλλήλων και δικαστικών επιμελητών.          

11.00 π.μ. Αγιασμός στη Λέσχη του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας.

11.15 π.μ. Αποχαιρετισμός αποχωρούντων και υποδοχή νεοδιορισθέντων δικηγόρων στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας.

11.45 π.μ. Χαιρετισμός από τη δικηγόρο κ. Καραγιάννη Γεωργία, ως εκπροσώπου των νέων δικηγόρων

12.00 μ.    Ομιλία από το δικηγόρο  κ. Καρυπίδη Χρήστο, με θέμα:

«Οι στοχεύσεις ενός νέου δικηγόρου»

 Θα ακολουθήσει δεξίωση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ