Δικηγόροι ΑΜΕΑ, που επισκέπτονται το Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας, κατά την άφιξή τους, να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Συλλόγου, στο τηλ. 2331024715, για να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους σε ειδικά διαμορφωμένη θέση στάθμευσης, στο υπόγειο parking του Συλλόγου

Λειτουργία Ιν.Κα.Δι.Γιαννιτσών

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης  Διαμεσολαβητών Γιαννιτσών, που δημιούργησε ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών, ξεκινάει τέλη του μήνα το εκπαιδευτικό του έργο. 

Έχουμε εξασφαλίσει ιδανικές εγκαταστάσεις μαθημάτων μέσα σε έναν απαράμιλλο χώρο στην καρδιά της Μακεδονίας, όπου άριστοι και έμπειροι εκπαιδευτές θα προσφέρουν ευέλικτα προγράμματα βασικής εκπαίδευσης και προχωρημένα προγράμματα μετεκπαίδευσης σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ταυτόχρονα ο σύλλογος μας προχώρησε και στη δημιουργία του Κέντρου Διαμεσολάβησης στον ίδιο χώρο. Με τον τρόπο αυτό αφενός  έρχεται να καλύψει την αυξημένη ζήτηση απόκτησης της ιδιότητας του διαμεσολαβητή, που δεν δύνανται να καλύψουν οι υφιστάμενοι φορείς εκπαίδευσης και αφετέρου να προσφέρει υπηρεσίες διαμεσολάβησης δια των πιστοποιημένων διαμεσολαβητών μελών του συλλόγου μας.

Η συνεργασία μας με καταξιωμένους επιστήμονες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, το εγκεκριμένο από την Κεντρική Επιτροπή Διαμεσολάβησης πρόγραμμα εκπαίδευσης που προτείναμε, που απέχει κατά πολύ από ότι προϋπήρχε στο χώρο, μας επιτρέπουν να κοιτάμε περήφανοι μπροστά και να αισιοδοξούμε ότι θα καταστήσουμε την περιοχή μας «πυρήνα Διαμεσολάβησης», όπου θα παρέχονται υψηλές υπηρεσίες εκπαίδευσης/μετεκπαίδευσης και θα παραχθεί θεωρία και «νομολογιακά» προηγούμενα στο νέο αυτό πεδίο. 

Επιτέλους, η Διαμεσολάβηση βρήκε τον ιδανικό της χώρο

Πληροφορίες:

τηλ σταθερό: 2382029756
τηλ κινητό: 69724000266986882856
email:info@inkadig.gr
website: www.ikadig.gr
facebook: Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Γιαννιτσών