Δικηγόροι ΑΜΕΑ, που επισκέπτονται το Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας, κατά την άφιξή τους, να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Συλλόγου, στο τηλ. 2331024715, για να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους σε ειδικά διαμορφωμένη θέση στάθμευσης, στο υπόγειο parking του Συλλόγου

Τροποποίηση του Κανονισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Διοικητικού Πρωτοδικείου Λάρισας

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Με την 2/2017 απόφαση της Ολομέλειας των Δικαστών του Διοικητικού Πρωτοδικείου Λάρισας, η οποία εγκρίθηκε με το 14/2018 πρακτικό του Συμβουλίου της Επικρατείας σε Ολομέλεια και Συμβούλιο (ΦΕΚ Β΄2996/25.7.2018), τροποποιήθηκε το άρθρο 2 του Κανονισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Διοικητικού Πρωτοδικείου Λάρισας και ορίστηκε ότι «το Δικαστήριο θα συνεδριάζει ημέρα Πέμπτη ώρα 10 πμ με τριμελή σύνθεση και ώρα 12 μ. με μονομελή σύνθεση». Με την ίδια απόφαση των Δικαστών του Διοικητικού Πρωτοδικείου Λάρισας ορίστηκε ότι η ισχύς των διατάξεων του άρθρου 2 του Κανονισμού του Δικαστηρίου αρχίζει έξι (6) μήνες μετά τη δημοσίευσή τους από τον Υπουργό Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Κατόπιν αυτών οι Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων προς τους οποίους απευθύνεται το παρόν έγγραφο παρακαλούνται να ενημερώσουν τα μέλη τους επαρκώς με ανάρτηση στην ιστοσελίδα τους και κάθε άλλο πρόσφορο μέσο.

Η Πρόεδρος
που διευθύνει το Διοικητικό
Πρωτοδικείο Λάρισας

Άννα Κοντού
Πρόεδρος Πρωτοδικών Δ.Δ.