Δικηγόροι ΑΜΕΑ, που επισκέπτονται το Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας, κατά την άφιξή τους, να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Συλλόγου, στο τηλ. 2331024715, για να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους σε ειδικά διαμορφωμένη θέση στάθμευσης, στο υπόγειο parking του Συλλόγου

Εκδήλωση για τους δασικούς χάρτες στην Βέροια

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Το ΤΕΕ/ΤΚΜ κλείνοντας τον κύκλο ενημερωτικών εκδηλώσεων, σε όλους τους νομούς της ΚΜ, διοργανώνει σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή του Επιτροπή στην Ημαθία, το ΓΕΩΤ.Ε.Ε.-Παράρτημα ΚΜ, τον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας και την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας, ενημερωτική εκδήλωση-σεμινάριο σχετικά με την Ανάρτηση Δασικών Χαρτών στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας με θέμα: «Αναρτήσεις Δασικών Χαρτών στην Ημαθία».

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενημέρωση των επιστημόνων που ασχολούνται με το θέμα, μηχανικών, νομικών, δασολόγων και των Δημοσίων Υπηρεσιών για θέματα της αρμοδιότητάς τους αλλά και των πολιτών για τα θέματα που τους αφορούν και η απάντηση τυχόν αποριών.

Η εκδήλωση στην Βέροια θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2017, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βέροιας από τις 10:30 έως τις 13:30. Απευθύνεται στα μέλη των τριών φορέων αλλά και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και κατά τη διάρκειά της θα παρουσιαστούν θέματα ενημερωτικά σχετικά με την σύνδεση της κτηματογράφησης με τους δασικούς χάρτες, διευκρινιστικά για τις αναρτήσεις, καθώς και νομικά θέματα για το καθεστώς που διέπει τις ενστάσεις κ.λ.π. Ομιλητές είναι οι: Σ. Διαμαντόπουλος (Δασολόγος-εκπρόσωπος ΓΕΩΤ.Ε.Ε.Παράρτημα ΚΜ), I. Κακανής (Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός), I. Χορομίδης (Δικηγόρος LL.M). Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ Π. Μττίλλιας, ο γγ της ΔΕ του ΓΕΩΤ.Ε.Ε- Παράρτημα ΚΜ κ. Γ. Παπαρουσόπουλος-Δασολόγος και θα συμμετέχει και θα απευθύνει χαιρετισμό και ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης κ. Σάββας I. Την συζήτηση θα συντονίζει ο γγ του ΤΕΕ/ΤΚΜ, Γ. Τσακούμης.