Δικηγόροι ΑΜΕΑ, που επισκέπτονται το Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας, κατά την άφιξή τους, να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Συλλόγου, στο τηλ. 2331024715, για να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους σε ειδικά διαμορφωμένη θέση στάθμευσης, στο υπόγειο parking του Συλλόγου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Αξιότιμοι Κύριοι,

 

Σας αποστέλλουμε  την Προκήρυξη του έτους 2017  με τα βραβεία της Ακαδημίας Αθηνών, αρμοδιότητος της  Γ’ Τάξεως των  Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών, και παρακαλούμε όπως ενημερωθούν σχετικά  τα μέλη του Συλλόγου σας μέσω ανάρτησης στον πίνακα ανακοινώσεών σας ή και στην ιστοσελίδα σας εάν αυτό είναι εφικτό.

Τα προκηρυγμένα βραβεία της Γ’ Τάξεως της Ακαδημίας Αθηνών αφορούν κατά πλειοψηφία νομικές μελέτες που εμπίπτουν σε πολλούς κλάδους του Δικαίου, όπως: Δημόσιο Διεθνές, Αστικό, Ποινικό, Φορολογικό κ.α. Τα υπόλοιπα βραβεία αναφέρονται στην Οικονομία, την Πολιτική Επιστήμη, Κοινωνιολογία και τη Φιλοσοφία.

Όλα τα προκηρυγμένα βραβεία (πλην αυτού του Ιδρύματος Καψάσκη) συνοδεύονται από  χρηματικά έπαθλα της τάξεως των 2.000 έως 5.000 ευρώ.

Συμπληρωματικά επισυνάπτονται οι Γενικοί Όροι απονομής, καθώς και το έντυπο της αιτήσεως.

 

Όλα τα έγγραφα και η συνολική προκήρυξη Βραβείων βρίσκεται επίσης στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας Αθηνών

http://www.academyofathens.gr/el/awards_2017

 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Γεωργία Αγγελοπούλου

Ακαδημία Αθηνών

Γραμματεία Τάξεως Ηθικών & Πολιτικών Επιστημών

  Τηλ. 210 36 64 738