Δικηγόροι ΑΜΕΑ, που επισκέπτονται το Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας, κατά την άφιξή τους, να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Συλλόγου, στο τηλ. 2331024715, για να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους σε ειδικά διαμορφωμένη θέση στάθμευσης, στο υπόγειο parking του Συλλόγου

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΛΕΑΔ ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ-ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΕ

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΩΣΗ ΛΕΑΔ ΕΛΛΑΔΑΣ   -  ΕΛΕΑΔΕ                                   ΠΑΤΡΑ:  17-10-2016
ΦΙΛΟΠΟΙΜΕΝΟΣ 24, ΠΑΤΡΑ
Τ.Κ. :  262 21
ΤΗΛ.: 2610 220 933

ΠΡΟΣ:  ΔΣ  ΛΕΑΔ  ΕΛΛΑΔΑΣ
Μελών της ΕΛΕΑΔΕ

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΑΔ ΕΛΛΑΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι από 1η Οκτωβρίου 2016 αυξάνεται η δυνατότητα προστασίας των Δικηγόρων μελών των ΛΕΑΔ που μετέχουν στην ομαδική σύμβαση με την GENERALI, αλλά και των μελών της οικογένειάς τους, όπως ακριβώς ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ της ΞΑΝΘΗΣ.

Με σύμβαση που υπογράφηκε μέσω της ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΑΔ με την «ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ – ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ Α.Ε.» από 01/10/2016, οι Δικηγόροι μέλη του οικείου ΛΕΑΔ έχουν τις εξής γενικές καλύψεις, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση ως συνδρομή, σε συνδυασμό με την υγειονομική κάλυψη της νοσοκομειακής σύμβασης με την GENERALI:

  1. Οι ασφαλισμένοι Δικηγόροι (και μέλη της οικογένειάς τους) στην ομαδική νοσοκομειακή ασφάλιση της GENERALI, δεν θα πληρώνουν κανένα επί πλέον ποσό (ίδια συμμετοχή), πέραν των όσων θα καταβάλλει η GENERALI για νοσοκομειακή επέμβαση σύμφωνα με την ισχύουσα σύμβαση στα νοσοκομεία ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ και ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
  2. Επί πλέον, τα τυχόν ανασφάλιστα μέλη της οικογένειάς τους (σύζυγος και τέκνα ακόμα και άνω της ηλικίας των 26 χρονών) αλλά και οι γονείς των θα έχουν έκπτωση έως 50% για έξοδα νοσηλείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ και ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ και 30 % στη ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, με την χρήση κρατικού ασφαλιστικού φορέα (εξαιρουμένων πακέτων χρεώσεων, φαρμάκων, υλικών και αμοιβών ιατρών).
  3. Όλοι οι ανωτέρω θα έχουν έκπτωση σε ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην  ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, και ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Θεσσαλονίκης.
  4. Έκπτωση σε δαπάνες ιατρικών επισκέψεων και διαγνωστικών εξετάσεων ισχύει και για ιατρούς, διαγνωστικά κέντρα σύμφωνα με σχετικό κατάλογο που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας. Τα ειδικότερα στοιχεία των για κάθε Πόλη, μπορείτε να πληροφορηθείτε παίρνοντας το τηλεφωνικό συντονιστικό κέντρο Νο 215 51 55 319.
  5. Υπάρχουν για όλους ειδικά πακέτα μειωμένου συνολικού κόστους για προληπτικό έλεγχο.

Σε υλοποίηση των ανωτέρω από 17/10/2016 τα μέλη σας  μέσω του οικείου ΛΕΑΔ θα λάβουν από την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ειδικές κάρτες προνομίων  μαζί με σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο που θα τους διανείμετε

Επίσης θα σας αποσταλεί από την ΕΝΩΣΗ ΛΕΑΔ και αντίγραφο της υπογραφείσας σύμβασης.

Θεωρούμε ότι η ανωτέρω πρωτοβουλία του ΔΣ της ΕΛΕΑΔΕ, σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς, συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω οικονομική κατοχύρωση της υγειονομικής περίθαλψης των Δικηγόρων και των μελών των οικογενειών των και αποτελεί έναυσμα για περαιτέρω πρωτοβουλίες.

    Παρακαλούμε να ενημερώστε σχετικά τα μέλη σας.

 

Με τιμή
Ο πρόεδρος Ο Γραμματέας
Ιωάννης Παναγόπουλος Τασος Βαρελης