Δικηγόροι ΑΜΕΑ, που επισκέπτονται το Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας, κατά την άφιξή τους, να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Συλλόγου, στο τηλ. 2331024715, για να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους σε ειδικά διαμορφωμένη θέση στάθμευσης, στο υπόγειο parking του Συλλόγου

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ ΚΑΙ 24.5.2016

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΠΛΑΙΣΙΟ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΩΝ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ ΚΑΙ 24 ΜΑΪΟΥ 2016

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ

  1. Παραγραφές – Προθεσμίες
  2. Για τις ποινικές υποθέσεις:
    • Αυτόφωρα (κρατούμενοι)
    • Κρατούμενοι (προσωρινώς ή κατόπιν καταδικαστικής απόφασης) 
    • στα Πλημμελήματα όταν συντρέχει περίπτωση παραγραφής, ήτοι όταν έχει συμπληρωθεί από τον χρόνο τελέσεως της πράξεως εξαετία σε α’ βαθμό και επταετία σε β’ βαθμό.
  3. Συζήτηση προσωρινών διαταγών και αιτήσεων αναστολών (Πολιτικά και Διοικητικά Δικαστήρια), συμπεριλαμβανομένων των αναστολών πλειστηριασμών. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ασφαλιστικά μέτρα συζητούνται ΜΟΝΟ εφόσον έχει εκδοθεί προσωρινή διαταγή.
  4. Αντιρρήσεις (Διοικητικά)
  5. Εξώδικα και επιδόσεις αποφάσεων (ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ και για τις νόμιμες συνέπειες)
  6. Κλήσεις 

ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ

  1. Καταθέσεις ενδίκων βοηθημάτων και μέσων σε όλες τις διαδικασίες (πολιτικά και διοικητικά), καθώς επίσης και αγωγών, συμπεριλαμβανομένων των υπερχρεωμένων και διαταγών πληρωμής (ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΗ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ - ΟΧΙ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ).
  2. Η διαταγή απόδοσης μισθίου είναι εντός πλαισίου ακόμη και με σώρευση καταβολής μισθωμάτων. (ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΗ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ - ΟΧΙ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ).
  3. Κατάθεση προτάσεων (20ήμερο και 100 ημέρες)
  4. Προσθήκες
  5. Προσδιορισμοί