Δικηγόροι ΑΜΕΑ, που επισκέπτονται το Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας, κατά την άφιξή τους, να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Συλλόγου, στο τηλ. 2331024715, για να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους σε ειδικά διαμορφωμένη θέση στάθμευσης, στο υπόγειο parking του Συλλόγου

Βασικές προβληματικές και ζητήματα αιχμής στο πεδίο συνάντησης δικαίου και λογιστικής

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Στο πλαίσιο της Δομής Διά Βίου Μάθησης του ΑΠΘ, η Νομική Σχολή, και ειδικότερα το Εργαστήριο Μελέτης για τη Διαφάνεια, τη Διαφθορά και το Οικονομικό Έγκλημα που λειτουργεί στη Σχολή, οργανώνει, σε συνεργασία με την Επιτροπή Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων (ΕΛΤΕ), επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Βασικές προβληματικές και ζητήματα αιχμής στο πεδίο συνάντησης δικαίου και λογιστικής».

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 17-19 Μαρτίου 2016 (Πέμπτη 17.3: 5-9.30 μ.μ., Παρασκευή 18.3: 5-9.30 μ.μ., Σάββατο 19.3: 10 π.μ. – 3 μ.μ.). Διδάσκουν πανεπιστημιακοί από τις Νομικές Σχολές ΑΠΘ και ΕΚΠΑ, στελέχη της ΕΛΤΕ, καθώς και εξειδικευμένοι δικηγόροι, Δ.Ν., και λογιστές. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής και πιστοποιητικό επιμόρφωσης. Το αναλυτικό πρόγραμμα και περισσότερες πρακτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο http://diaviou.auth.gr/lacc, όπου μπορούν και να υποβάλλονται αιτήσεις συμμετοχής.