Δικηγόροι ΑΜΕΑ, που επισκέπτονται το Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας, κατά την άφιξή τους, να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Συλλόγου, στο τηλ. 2331024715, για να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους σε ειδικά διαμορφωμένη θέση στάθμευσης, στο υπόγειο parking του Συλλόγου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ - ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΤΛΑΣ - ΑΠΟ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΣ

 

Τους κυρίους Προέδρους των εξήντα Επαρχιακών Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος

Τον κύριο Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αμίσθων Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος Ευθύμιο Πρεκετέ

Τους κυρίους Προέδρους των οκτώ Εφετειακών Συλλόγων Αμίσθων Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος

Τον Πρόεδρο της Ένωσης Αμίσθων Υποθηκοφυλάκων Ελλάδος κύριο Άνδραλη

 

(Ως Χρήστες  Μεταβολών Ασφαλιστικής Ικανότητας)

 

Κοινοποίηση:

 

ΠΡΟΕΔΡΟ Ε.Τ.Α.Α. ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΕΛΛΙΑΝΑΚΗ

 

Κύριοι Πρόεδροι,

 

Σε συνέχεια του e-mail μας, όσον αφορά την επίσημη έναρξη λειτουργίας από 20 Ιουνίου 2014, του Ψηφιακού Εθνικού Μητρώου Δικαιούχων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης και ύστερα από συνεχή ερωτήματά σας, ενημερώνουμε τα κάτωθι:

Επικοινωνήσαμε με τους αρμόδιους Διευθυντές της Γ.Γ.Κ.Α. και μας ενημέρωσαν ότι σύμφωνα με το Φ.Ε.Κ. 1635/τεύχος Β΄/20-06-2014, καταργήθηκαν οι χειρόγραφες θεωρήσεις και οι αποστολές των sticks θεώρησης των βιβλιαρίων ασθενείας.

Σύμφωνα με τα ανωτέρω, σε real time – πραγματικό χρόνο – το Σύστημα Άτλας, πρέπει να ενημερώνεται ηλεκτρονικά για τυχόν μεταβολές Ασφαλιστικής Ικανότητας.

Επομένως οι θεωρήσεις γίνονται πλέον ηλεκτρονικά, των άμεσων και έμμεσων μελών σας, από εσάς, ως Χρήστες Μεταβολών Ασφαλιστικής Ικανότητας, από 20 Ιουνίου 2014.

Σε περιπτώσεις τυχόν διαφορών θα επικοινωνείτε είτε μαζί μας είτε με την Ομάδα Μηχ/κής Υποστήριξης Τ.Α.Ν., προκειμένου να λύνουμε το θέμα της Μεταβολής Ασφαλιστικής Ικανότητας, από εσάς.

Οι Ασφαλιστικές Ικανότητες όλων των Ελλήνων Πολιτών, πλέον λαμβάνονται αυτοματοποιημένα από τους ίδιους τους Παρόχους Υγείας, μέσω της ηλεκτρονικής διασύνδεσής τους, με το Σύστημα Άτλας.

Παρακαλούμε τις οδηγίες αυτές να τις αναρτήσετε στα εβδομήντα (70)  σάιτς (των Συλλόγων σας,της Ένωσης Αμίσθων Υποθηκοφυλάκων και της Ομοσπονδίας Αμίσθων Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος).


Ευχαριστούμε θερμά για τις συνεργασίες μας, όλα τα έτη αυτά.-

 

Αθήνα, 18 Ιουλίου 2014

 

Ο Προϊστάμενος Δ/νσης

Ασφάλισης-Παροχών

 

 

Κωνσταντίνος Κούρκουλος


Πληροφορίες: Ηλίας Σαρρής – Τηλ. 2103306148-9 / Εσωτερικό 8