Δικηγόροι ΑΜΕΑ, που επισκέπτονται το Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας, κατά την άφιξή τους, να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Συλλόγου, στο τηλ. 2331024715, για να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους σε ειδικά διαμορφωμένη θέση στάθμευσης, στο υπόγειο parking του Συλλόγου

Συνεργασία ΔΣ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΟΠΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Προς: Πρόεδρο ΔΣ Βέροιας, κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΖΥΓΟΥΛΙΑΝΟ

Αξιότιμε Κε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, εκ μέρους του Προέδρου του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητή Βιομηχανικών Σχέσεων και Διαπραγματεύσεων κ. Ανδρέα Νικολόπουλου, σας αποστέλλουμε το παρόν mail για να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

1.

Από το 2012 έχει εδραιωθεί στενή συνεργασία ανάμεσα σε Δικηγορικούς Συλλόγους της Ελλάδας και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, σε επίπεδο Κατάρτισης των Δικηγόρων σε Στρατηγικές Διαπραγματεύσεων, στο ετήσιο Πρόγραμμα Κατάρτισης Diploma In Negotiations (D.I.N.: βιωματικό Πρόγραμμα Κατάρτισης στις Διαπραγματεύσεις το οποίο προσφέρεται από το KEK/ΟΠΑ, Επιστημονικός Υπεύθυνος: κ.Ανδρέας Νικολόπουλος).

2.

Δικηγόροι, Διαπιστευμένοι Διαμεσολαβητές, καθώς και Εκπαιδευτές Διαπιστευμένων Διαμεσολαβητών παρακολούθησαν επιτυχώς το Πρόγραμμα και έλαβαν Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Κατάρτισης στις Διαπραγματεύσεις, βάσει Απόφασης Συγκλήτου του Ο.Π.Α., διάρκειας 300ωρών.

3.

Βάσει των ανωτέρω και επ' αφορμή της προκήρυξης αιτήσεων για νέο Ακαδημαϊκό Έτος 2014-2015, σας προσκαλούμε να ενημερώσετε τα Μέλη του Συλλόγου σας, αναφορικά με τη δυνατότητα συμμετοχής τους στο Πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε τη συνημμένη σύντομη παρουσίαση του Προγράμματός μας (αρχείο pdf: Diploma In Negotiations) ή/και το ενημερωτικό μας φυλλάδιο πατώντας εδώ

4.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά στο OPEN DAY του Προγράμματός μας (στο παρόν mail, μπορείτε να βρείτε συνημμένα τα σχετικά αρχεία για περισσότερες πληροφορίες):


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ: 30 Απριλίου 2014, 17:00-20:00
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:  Αμφιθέατρο Αντωνιάδου (κεντρικό κτίριο ΟΠΑ, Πατησίων 76, 104 34)

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για το περιεχόμενο του Προγράμματος, τις προϋποθέσεις φοίτησης καθώς και τα οφέλη που αποκομίζουν κατά τη διάρκεια φοίτησής τους στο Πρόγραμμα αλλά και μετά την αποφοίτησή τους. Ακόμα, θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning), να παρακολουθήσουν αποσπάσματα από εισηγήσεις του distance learning και να συνομιλήσουν με το Ακαδημαϊκό και Διοικητικό προσωπικό καθώς και με Αποφοίτους και Φοιτητές του Προγράμματος.

Ο πρώτος κύκλος αιτήσεων για το νέο Ακαδημαϊκό Έτος 2014-2015 έχει ήδη ξεκινήσει. Η διαδικασία αξιολόγησης είναι συνεχής.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

Με εκτίμηση,

 

Βασιλική Μπουκουβάλα
Υπεύθυνη Marketing & PR
Diploma in Negotiations
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πατησίων 80, 104 34 Αθήνα
Τηλ: 210 8203 737
Fax: 210 8203 738
vasboukouvala@aueb.gr
www.din.aueb.gr


Vasiliki Boukouvala

Marketing & PR manager
Diploma in Negotiations
Athens University of Economics and Business
80 Patission Str., 104 34 Greece
Tel: (0030)2108203737
Fax: (0030)2108203738
vasboukouvala@aueb.gr
www.din.aueb.gr