Δικηγόροι ΑΜΕΑ, που επισκέπτονται το Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας, κατά την άφιξή τους, να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Συλλόγου, στο τηλ. 2331024715, για να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους σε ειδικά διαμορφωμένη θέση στάθμευσης, στο υπόγειο parking του Συλλόγου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας και ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Βέροιας, σε συνεργασία με το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Βέροιας, θα πραγματοποιήσουν εκπαίδευση σε θέματα πρώτων βοηθειών.

Η παρουσίαση περιλαμβάνει εκτίμηση αναίσθητου θύματος, θέση ασφάλειας, ΚΑΡΠΑ με τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, ζωντανή επίδειξη απινιδωτή, αντιμετώπιση πνιγμονής από ξένο σώμα και στοιχεία από το νομικό πλαίσιο, το οποίο διέπει τον ανανήπτη.

Η παρουσίαση θα γίνει, από την Εκπαιδευτικό Νοσηλεύτρια κ. Γεωργία Κούτλα (πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στη Βασική Υποστήριξη Ζωής) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας «ΦΙΛΟΚΤΗΜΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ» , το  Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023, ώρα 09.00 έως 13.00.

Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας (mail: info@dsb.gr) μέχρι την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023