Δικηγόροι ΑΜΕΑ, που επισκέπτονται το Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας, κατά την άφιξή τους, να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Συλλόγου, στο τηλ. 2331024715, για να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους σε ειδικά διαμορφωμένη θέση στάθμευσης, στο υπόγειο parking του Συλλόγου

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Evotech Software Lawyer (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ MyData)

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Υπόψιν Προέδρου του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας

Αξιότιμε κύριε Καραβασίλη,

Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαμε την Πέμπτη 16/02 και στα πλαίσια της υποχρεωτικότητας της ηλεκτρονικής διαβίβασης των φορολογικών στοιχείων στην ΑΑΔΕ μέσω της πλατφόρμας MyData, η εταιρεία μας επιθυμεί να προσφέρει στα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας το πρόγραμμα Evotech Software Lawyer σε προνομιακή τιμή. 

Δωρεάν Λήψη 

Τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας μπορούν αρχικά να λάβουν τη δωρεάν έκδοση του προγράμματος (demo), εύκολα και γρήγορα από την επίσημη ιστοσελίδα μας, με σκοπό να εξοικειωθούν με το περιβάλλον του, για απεριόριστο χρονικό διάστημα. (Δεν εμπεριέχεται η δυνατότητα αποστολής στοιχείων στην MyData).

Μπορείτε να βρείτε την δωρεάν έκδοση του Εvotech Software Lawyer στον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://www.evotechsoftware.gr/evotechsoftware-laywer-el

Περιγραφή

Το Evotech Software Lawyer δίνει έμφαση στην ασφαλή διαχείριση των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων που διαχειρίζεται ο κλάδος σας και δεν υπάρχουν περιορισμοί στον όγκο δεδομένων ή στον αριθμό πελατών και παραστατικών. Το βασικότερο πλεονέκτημα του προγράμματος είναι ότι έχει σχεδιαστεί, κατόπιν εισηγήσεως Νομικών συμβούλων, με γνώμονα τη μέγιστη δυνατή κάλυψη της ηλεκτρονικής έκδοσης παραστατικών που αφορούν το Νομικό κλάδο. Το πρόγραμμα διαθέτει ειδικά ενημερωμένη Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη, η οποία ανανεώνεται συνεχώς, με σκοπό ο χρήστης να μπορεί να επιλέξει το κατάλληλο γραμμάτιο που αφορά στην εκάστοτε παροχή υπηρεσιών του. 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνει έμφαση στην ασφαλή διαχείριση των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων που διαχειρίζεται ο κλάδος σας και δεν υπάρχουν περιορισμοί στον όγκο δεδομένων ή στον αριθμό πελατών και παραστατικών.

Παρότι το πρόγραμμα είναι συνδρομητικό, δεν πρόκειται για μία i cloud εφαρμογή αλλά για ένα πρόγραμμα που εγκαθίσταται σε υπολογιστή, συνεπώς είναι θεμιτή και μάλιστα προτεινόμενη η εγκατάσταση του σε φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Το γεγονός αυτό δίνει την δυνατότητα για offline λειτουργία σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο, με μόνη υποχρέωση σας να αποστείλετε τα παραστατικά με μία μαζική αποστολή στο τέλος της ημέρας.

Επιπλέον, η αποστολή του παραστατικού στην πλατφόρμα MyData γίνεται αυτόματα από το πρόγραμμα, τη στιγμή που εκδίδεται το παραστατικό. Παρόλαυτα το πρόγραμμα διαθέτει μία λειτουργία ελέγχου, ώστε εάν κάποιο παραστατικό για κάποιο τεχνικό λόγο (π.χ υπερφόρτωση του server της ΜyData ή διακοπή ρεύματος) δεν έχει αποσταλεί επιτυχώς να συλλεγει τα συγκεκριμένα παραστατικά και με ένα κλικ ο χρήστης να μπορεί να τα αποστείλει μαζικά εκ νέου.

Τεχνική Υποστήριξη

Στόχος μας είναι η γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, γι' αυτό προσφέρουμε πολλούς και διαφορετικούς τρόπους υποστήριξης.

Το τμήμα της τεχνικής υποστήριξης λειτουργεί καθημερινά από τις 09:00-21:00 και το Σάββατο από τις 10:00 -18:00. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email στο support@evotechsoftware.gr ή να καλέσετε στο 2310223621.Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να κριθεί απαραίτητη η απομακρυσμένη διασύνδεση.

Η τεχνική υποστήριξη και η εξυπηρέτηση πελατών παρέχεται δωρέαν για όλους τους συνδρομητές μας.

Τέλος, σε όλους τους χρήστες διατίθεται γραπτό εγχειρίδιο με αναλυτικές οδηγίες για την εγκατάσταση και τη χρήση του προγράμματος, που παραδίδεται με τη μορφή pdf αρχείου.

Οικονομική Προσφορά

Σε όλα τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας παρέχεται ειδικός εκπτωτικός κωδικός και έτσι το κόστος του Evotech Software Lawyer από 180€ + ΦΠΑ/έτος διαμορφώνεται στα 125€+ΦΠΑ/έτος και περιλαμβάνει:

  • Εκπαίδευση
  • Συνεχή επικοινωνία με αρμόδιο σύμβουλο της Evotech για οποιαδήποτε διευκρίνηση 
  • Τεχνική Υποστήριξη
  • Updates
  • Συντήρηση 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με το Evotech Software Lawyer.

Με εκτίμηση,

Δημοσθένης Σταθουλόπουλος

Σύμβουλος Πωλήσεων

Software Applications

50 El. Venizelou Str. – 54631 – Thessaloniki - Greece

T: +30 2310 223621 , M :+30 697 076 7557

www.evotechsoftware.com