Δικηγόροι ΑΜΕΑ, που επισκέπτονται το Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας, κατά την άφιξή τους, να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Συλλόγου, στο τηλ. 2331024715, για να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους σε ειδικά διαμορφωμένη θέση στάθμευσης, στο υπόγειο parking του Συλλόγου

2ος πανελλήνιος αγώνας δρόμου νομικών

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Ισόγειο, Δελαπόρτα 3, Σέρρες
+30 23210 51659
+30 23210 58757
dsser@otenet.gr

ΠΡΟΣ: Δικηγορικούς Συλλόγους

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 2ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΝΟΜΙΚΩΝ

 ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ

 Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά την μεγάλη περσινή επιτυχία του “1ου Πανελλήνιου Αγώνα Δρόμου Νομικών”, ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών, με τους “kerkini lake runners”, τον “Αθλητικός Όμιλος Ηράκλειας” και τον Δήμο Ηράκλειας, διοργανώνει τον «2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΝΟΜΙΚΩΝ 12 χλμ. -  “Kerkini Lake Run – Στο Δρόμο του Βουβαλιού», την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, με τη συμμετοχή νομικών, σε μία προσπάθεια να καθιερωθεί ως θεσμός η διοργάνωση αγώνων δρόμου και από άλλους Δικηγορικούς Συλλόγους.

Στον αγώνα δρόμου νομικών, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας, που είναι Δικηγόροι ή ασκούμενοι δικηγόροι εγγεγραμμένοι σε Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας, Δικαστές, Εισαγγελείς, Στρατοδίκες, Συμβολαιογράφοι, Δικαστικοί υπάλληλοι, Δικαστικοί Επιμελητές, Υπάλληλοι Υποθηκοφυλακείου, Υπάλληλοι Στρατοδικείου, Υπάλληλοι Δικηγορικών Συλλόγων, Υπάλληλοι Ταμείων Προνοίας Δικηγορικών Συλλόγων, οι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι – μέλη του Νομικού Συμβουλίου του κράτους, φοιτητές και απόφοιτοι νομικών σχολών, όλοι οι ανωτέρω ανεξαρτήτως του τόπου όπου υπηρετούν και γενικά όλοι προερχόμενοι από τον ευρύτερο χώρο της Δικαιοσύνης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην τοπική κοινότητα Λιθοτόπου Π.Ε.Σερρών, την Κυριακή 24-09-2017, η εκκίνηση των αθλητών θα πραγματοποιηθεί από την τοποθεσία ‘’Λιμανάκι’’ της τοπικής κοινότητας Λιθοτόπου που απέχει 35 χλμ περίπου από την πόλη των Σερρών, με ώρα εκκίνησης την 09:30. Το μήκος της διαδρομής είναι περίπου 12 χλμ, (χωμάτινη διαδρομή), οι συμμετέχοντες δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν πάνω από το φράγμα της λίμνης Κερκίνης όπως επίσης και πάνω στο ανατολικό ανάχωμα της, έχοντας συνεχή οπτική επαφή με τη λίμνη και την υπέροχη ορνιθοπανίδα της περιοχής και τα μονοπάτια που αποτελούν τα βοσκοτόπια του Ελληνικού Νεροβούβαλου. Ο χρόνος ολοκλήρωσης της διαδρομής του αγώνα από τους συμμετέχοντες είναι 3 ώρες, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να ολοκληρώσουν τη διαδρομή στο ρυθμό που επιθυμούν, απολαμβάνοντάς την χωρίς τα στενά περιθώρια του χρονικού αποκλεισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες, ολόκληρη η προκήρυξη του αγώνα είναι στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.kerkinilakerun.gr

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 12 χλμ θα γίνονται στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση, πατώντας στον σύνδεσμο «ΕΓΓΡΑΦΕΣ» ή «ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΛΗΡΩΜΕΣ για τα 12 χλμ» και τσεκάροντας την επιλογή “Συμμετοχή στον 2ο Πανελλήνιο Αγώνα Νομικών”. Η προθεσμία υποβολής είναι α) ηλεκτρονικά μέχρι και την ΠΕΜΠΤΗ 14-09-2017 και β) στην αφετηρία μέχρι και τις 9.00 π.μ. της Κυριακής 24-09-2017 (περιορισμένα νούμερα με CHIPS). Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 13 € / άτομο και κατά την άφιξη των δρομέων την ημέρα του αγώνα θα παραλαμβάνουν σάκο που θα περιέχει αριθμό με CHIP (ηλεκτρονική χρονομέτρηση), μπαντάνα της διοργάνωσης καθώς και δώρα των χορηγών του αγώνα. Αν κάποιος αθλητής δεν επιθυμεί τα αναμνηστικά δώρα της διοργάνωσης το κόστος είναι 10 € / άτομο και η διασταύρωση γίνεται αυτόματα από τη διοργάνωση ανάλογα με το ποσό που θα καταβάλει. Για να θεωρηθεί έγκυρη η ηλεκτρονική εγγραφή θα πρέπει πριν την υποβολή της αίτησης να καταβληθεί το ποσό των 13 € (ή 10 €) στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στο λογαριασμό με αριθμό 348/905095-72 (IBAN: GR3101103480000034890509572)  (ΚΩΔ.SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC: ETHNGRAA).

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών (δ/νση: Δελαπόρτα 3, Σέρρες - τηλ.2321051659 - πληροφορίες: Γιώργος Καραγεωργίου – κιν.6937089088 - mail.:gkf@hotmail.gr), στη σελίδα στο facebook με την ονομασία « 2oς Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου Νομικών 12km & Kerkini Lake Run » και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης «www.kerkinilakerun.gr».

Σας περιμένουμε για να απολαύσουμε παρέα την υπέροχη διαδρομή και τις φυσικές ομορφιές του αγώνα!

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Γεώργιος Καραγεωργίου
Δικηγόρος Σερρών

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΕΡΡΩΝ

Ο Πρόεδρος          Ο Γενικός Γραμματέας
Παναγιώτης Καρίπογλου          Αλέξανδρος Κ. Παρασκευϊωτης