Δικηγόροι ΑΜΕΑ, που επισκέπτονται το Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας, κατά την άφιξή τους, να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Συλλόγου, στο τηλ. 2331024715, για να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους σε ειδικά διαμορφωμένη θέση στάθμευσης, στο υπόγειο parking του Συλλόγου

Επιστημονικό Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη με θέμα : ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Αγαπητέ Κύριε Πρόεδρε του Δικηγορικού Συλλόγου, Αγαπητά μέλη του ΔΣ,

Θα ήθελα εκ μέρους του ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων  (ΕΕΔ) και της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου να σας προσκαλέσω στις εργασίες του 2ου Ετήσιου Επιστημονικού Συνεδρίου μας με τίτλο «ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ» που θα διοργανώνουμε σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης (ΔΣΘ) στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς (Κατούνη 12-14, 3ος όροφος) στα Λαδάδικα στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Μαίου 2015 και ώρα 9.30-20. Θα σας παρακαλούσαμε να ενημερώσετε ηλεκτρονικά και με κάθε πρόσφορο μέσο τους Δικηγόρους που είναι μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου σας.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα, η πρόσκληση και η αφίσα του Συνεδρίου.  Θα σας παρακαλούσαμε να τα αναρτήσετε/προωθήσετε ηλεκτρονικά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για κάθε ενδιαφερόμενο. Το Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο είναι ο κυρίως χώρος ανταλλαγής απόψεων και συνάντησης των Δημοσιολόγων, Δικηγόρων και Δικαστών, από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Εγγραφές συνέδρων γίνονται και ηλεκτρονικά στο enwsiellinwndimosiologwn@gmail.com. Στους Συνέδρους θα χορηγηθούν α) το ηλεκτρονικό βιβλίο με τα πρακτικά του 1ου Επιστημονικού Συνεδρίου της Ένωσης Δημοσιολόγων και β) βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Η παρουσία σας θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

 

Δρ. Βασίλης Γ. Τζέμος

Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ)